Välkommen till en tryggare vardag med oss på Proinova

Tänk att samla de bästa delarna i en fastighets- och bostadsrättsförsäkring speciellt framtagen för er inom HSB Södertörn. – Det har vi gjort.

Vi på Proinova kan därför erbjuda er ett koncept med riktigt bra villkor och många moment som de flesta andra försäkringslösningar inte kommer i närheten av.

Välkommen!

Unikt koncept

BEF är ingen produkt hos ett specifikt försäkringsbolag utan ett koncept som vi på Proinova har arbetat fram under många år och som vi erbjuder er som har HSB Södertörn som förvaltare.

Vi har skapat en arbetsform som garanterar mycket hög service, kvalitet, kompetens och tillgänglighet.

Trygghet i vardagen

Förutom riktigt bra villkor, så har ni dessutom tillgång till vår kompetens och erfarenhet i frågor och förhandlingar gällande försäkringen och med försäkringsbolaget.

Vi arbetar för er inom HSB Södertörn vilket gör att ni alltid har rätt resurser och kunskap på er sida. Vi ser till att ni alltid har en aktuell försäkrings-lösning vilket ger er en trygghet i den dagliga verksamheten

Proaktiv - det bästa
sättet mot skador

Vi arbetar intensivt och proaktivt inom det skadeförebyggande området. Detta med hjälp av både digitala verktyg och en egenutvecklad handbok. Material som innehåller information om de vanligaste skadorna och råd för att förebygga problemen. Dessutom finns checklistor för att kunna utföra egenkontroll samt en webbshop med bra erbjudande på produkter m.m. Vi hjälper er med kompetens och verktyg för färre skador och mindre tråkigheter. Något alla tjänar på.

Vår kompetens är er kompetens.

Välkommen till ert dedikerade team hos oss på Proinova. Med hög kompetens inom fastighets- och bostadsrättsförsäkring finns vi alltid till hands för er, med snabba svar på era frågor. Detta mervärde gör BEF-konceptet till mer än bara försäkringar. – Vi är till för dig.